Ivanka Percan

Mitt namn är Ivanka Percan


Vem är jag? Jag är en Malmöbaserad erfaren designer med ett kreativt sinne och  entreprenörsanda. Jag har en kandidatexamen i Modedesign från Textilhögskolan i Borås och har arbetat med konfektion som designer och inköpare både som anställd och egen företagare.


När jag för tio år sedan började arbeta på Tillskärarakademin i Malmö insåg jag hur roligt det var att undervisa och lusten för att skapa och teckna väcktes till liv igen. Teckning är något jag älskar göra och det i kombination med min passion för kläder ledde mig in i konfektionsbranschen.


Jag har nu valt att våga satsa på något som jag brinner för och låta det som ligger mig varmt om hjärtat - konst och design – vävas ihop genom att skapa och sälja mina alster här. Jag vill att mina tavlor ska beröra eftersom de finns med oss så påtagligt och dagligen i våra hem och min önskan är att allt omkring oss fyller någon mening. ”Let´s make room för the good stuff” är min värdegrund och jag låter det goda ta plats på alla plan i mitt liv.


När jag skapar så hoppas jag att du som kund skall trivas med din tavla under många år framöver.


Med kärlek för design.

Ivanka Percan

TAVLOR SOM VÄCKER GLÄDJE OCH VÄRME.


“Ivanka är en riktig konstnär i världsklass. Hennes unika tavlor sprider värme och glädje i ditt hem till ett rimligt pris”


Paulina Skoog Ahani


TAVLOR SOM VÄCKER UPPMÄRKSAMHET


“Jag är så glad över mina vackra tavlor! Det är dessutom verk som väcker uppmärksamhet då gäster nästan alltid kommenterar och berömmer dom. Ivanka är verkligen en mycket begåvad konstnär vars unika tavlor har motiv inom både abstrakt och figurativ konst”


Marianne Ström


FANTASTISKA TAVLOR SOM MATCHAR MINA FÄRGER I RUMMET.


“Fantstiska tavlor som precis matchar mina färger i rummet! Långt över förväntan så jag är supernöjd med mina köp”


Betty Andovska


Hållbarhet och designvision

Det som ligger till grund när jag skapar, är följande:

-att ta fram design som håller, fyller en funktion och glädje för brukaren samt att välja leverantörer som gör det möjligt att beställa när behovet finns för att på så sätt minimera onödig produktion.


Våra leverantörer finns på olika platser i Europa. En del av dom levererar direkt till kund och den som inte gör det finns lokalt i Malmö, där även vårt kontor ligger.


Det innebär också att det ställs större krav på dig som konsument i form av att ha tolerans i väntan på din beställning, precis som när du beställer en soffa, eller en annan möbel där leveranstiden oftast längre. Hur ser butikens leveranstider ut? Från 10-14 dagar för canvas 


Min förhoppning är, att du ser det som att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Att vi tillsammans har tagit ansvar för en hållbar konsumtion.

Följ mig

Ivanka Percan finns på Instagram och Facebook. Anmäl dig även för nyhetsbrev så missar du inte våra nyheter.