Ivanka Percan

Tavelväggar

Ibland är det svårt att föreställa sig hur en tavla gör sig i rummet.  Med tavlor i olika rum samt olika storlekar hoppas jag inspirera dig att hitta rätt tavla för ditt rum. De flesta motiven finns  i olika storlekar och färger för att du lättare ska kunna kombinera det med färger som du har hemma hos dig. Gör som många andra. Ta en bild av din vägg och berätta vilken tavla du tycker om, så lämnar jag ett  förslag för din vägg. Klicka på knappen förre och efter för att se hur du går tillväga. 

TAVLOR FÖR KÖK OCH MATSAL


- En tavla behöver inte innehålla maträtter för att passa in i ett kök, jag skulle rekomendera dig istället att välja en tavla som berör dig och som skapar en stämning i rummet.  

TAVLOR FÖR HALLEN


- Förutom att hallen fyller i praktisk funktion med skohylla och smart förvaring är det alltid trevlig att mötas av en tavla som välkomnar dig hem.

TAVLOR FÖR VARDAGSRUMMET


- Efter en dag på jobbet är det skönt att komma hem och sjunka ner i soffan och bara njuta av omgivning du skapat åt dig själv.

TAVLOR FÖR SOVRUMMET


- Oavsett om du gillar stora motiv eller mindre så skapar en tavla en trevlig stämning i rummet.

FÖRE OCH EFTER

När du tar din bild, tänk på att hålla avstånd från väggen.  Berätta gärna hur bred soffan är och höjden från soffans rygg till taket är. Det blir lättare att beräkna dimensionen på tavlan och lämna en rättvis bild av tavlan i förhållande till rummet.

Visst gör tavlan .....

Vet du vilken tavla du vill ha eller har du svårt att välja? Jag hjälper dig gärna med att ta fram ett  förslag som passar fint till ditt hem. Mejla till info@ivankapercan.com

...en stor skillnad

FRI FRAKT

Säkra betalningar

Frakt och leveranstid

Att tänka på vid beställning:

När din beställning har gått igenom  får du ett orderbesked mejlat till dig, inom 24 timmar. När paketet är skickat får du  ett försändelse-id så att du kan spåra din leverans. 


Teamet  gör sitt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland kan förseningar uppstå, därför kan vi inte garantera dig att leverera en spcifik dag utan behöver reserverar oss för att det kan uppstå förseningar då vi är flera aktorer som tar hand om din beställning.


Tavlan tillverkas först när vi mottagit din order, det är därför vi har en längre leveranstid.


Leveranstid: ca 2 veckor.

Vad ska jag göra vid leveransskador?

Om din bild har skadats under transport, måste du omedelbart informera oss. Helst bör du dokumentera skadan med bilder som du mejlar till info@ivankapercan.com


Meddela omedelbart skador så att varan / varorna kan bytas ut. Varje transport är försäkrad.

Returer och köp

Retur  Policy

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt (räknat från att du mottagit produkten) enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokal. 

Returnera en produkt senast 14 dagar från inköpsdatum. 

När är din beställning bindande?

När  köpet godkänt blir din beställning bindande.

Ej uthämtade brev eller paket

För ej uthämtade brev eller paket tar vi ut en avgift som för närvarande är på 129 kr för kostnaderna för vår administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.